Våra öppettider

Måndag - Torsdag 07:00-16:30
Fredag 07:00-13:00
Lördag - Söndag, Helgdagar Stängt

Om Oss

Hos oss på PA Bil & Motor strävar vi efter att vara din personliga bilverkstad – en plats du alltid kan vända dig till för hjälp med din bil och med ett team du känner igen.

Vi vet precis hur träligt det är när bilen krånglar bland vardagens alla att-göra’n. Därför har vi gjort det till vårt mål att lösa bilproblem så smärtfritt som möjligt, även för dig! 

Så när serviceindikatorn blinkar envist, besiktningen inte gick som det var tänkt, motorlampan lyser ilsket eller bilen inte låter som den ska – då finns vi här för dig!

Vår passion

Att hjälpa människor är det som driver oss. Eftersom vi kan bilar så faller det sig naturligt att det är med bilar vi kan hjälpa människor. Och det gör vi genom att utnyttja vår passion för felsökning och problemlösning. 

Vår framtid

För att kunna vara ditt trygga val är det förstås viktigt att vårt team hänger med i ny teknik på marknaden, både miljömässigt och funktionsmässigt. Därför utbildar vi oss kontinuerligt i ny teknik.

Vi vet också att för att kunna vara ditt trygga val så måste vi vara ett sammansvetsat team som drar åt samma håll. Vi hoppas att vi kan bygga ett järngäng som trivs bra med att finnas här för dig!

Vår historia

Sommaren 2020 är det äntligen dags att ta klivet från anställd mekaniker med 12 år i branschen till att slå upp portarna till en egen verkstad. Vi utökar och flyttar vid-sidan-av-verksamheten till en ordinarie verksamhet – från garaget i Aggerud, till verkstaden på Värmlandsvägen. 


Såklart kunde vi inte vara mer taggade!
Varmt välkommen in hos oss!

Säg hej till vårt team

Utan ett bra team finns ingen personlig verkstad! Här är vi på PA Bil & Motor

Fredrik

Verkstadstekniker & VD

Fredrik är en av våra verkstadstekniker och även den som driver PA Bil & Motor. 

Han har många år i branschen och han har ett brinnande intresse av bilar, gärna snabba sådana.
 Om det inte skruvas eller åks bil, då spenderas tiden med att lära sig mer om allt bil.

Robert

Verkstadstekniker

Mer info kommer! 

Ali

Verkstadstekniker

Ali är en av våra verkstadstekniker och har precis som Fredrik ett brinnande intresse för bilar.

Ali är en lovande talang i början av sin karriär och han tar alltid hand om din bil på bästa sätt – vid behov med Fredrik som sin mentor. 

Sanna

Servicerådgivare

Vår servicerådgivare Sanna sitter i kundmottagningen och är den som tar emot dina samtal och mail samt blir din första kontakt på plats.

Hon guidar dig från start till slut och är där för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt vid ett besök hos oss!

Kimberly

Ekonomi & Administration

Kimberly är sambo med Fredrik och jobbar huvudsakligen med IT. Men hon kan ju såklart inte låta bli att ha ett finger med i leken och rodda med ekonomi  och admin-saker för PA Bil & Motor också.

Kimberly är inte på plats dagtid, men det är henne ni har kontakt med för administrativa frågor mm.